Tyra Sjöstedt

Hörde någon nämna hennes blogg så kollade in den. Hon verkar i alla fall känna Blondinbella vilket väl är någon form av kvalifikation inom bloggvärlden. Finns ju till och med bilder på dem i bloggen!! WOW!

Idag la hon i alla fall upp 12 stycken bilder. Med en kommentar att här kommer lite bilder. Var ju givande. Tydligen kunde de ses som förslag till outfits.
Vid första anblicken verkar hon vara en tjej med lite egen stil, men hennes förslag till andra tjejer är alltså att de kan använda hennes outfits. Hmm. Undrar vem stil det är Tyra använder.
Undrar för övrigt om det är hennes dopnamn. Hoppas det annars är det ju skandalöst pinsamt.

Vi vet i alla fall nu att hon gillar limpa med smör på.

Vidare får vi tips om Blondinbellas sångröst och om att Tyra tydligen inte kan hantera flygplan så bra.
Vet inte hur många läsare denna blogg har, eller läsare, tittare ska det väl heta. Men någon form av givande disskutioner verkar inte direkt föras i bland kommentarerna i alla fall. Var väl det fina med det nya mediet? Att vi kan ha disskutioner med dessa ikoner som tar så fina bilder på sin mat. 
 
Fast klart, hon berättade att de haft en diskussion om vem som ska betala på dejten på nrj i alla fall, hade ju kanske varit något av intresse att läsa i bloggen. Finns kanske nåt av värde i denna bölogg, men jag orkar inte klicka fram flera sidor.

Kan inte i min livligaste fantasi hitta en enda anledning till att någon skulle vilja läsa vad denna Kitty kopia inte har något att säga om.

Bloggdistans

God kväll. Startade just en blogg där jag får ett forum att tycka till om denna bloggvärld.
Har bloggat en tid och facineras över skiten som spys ut, men framför allt hur den skiten mottas.
Förstår själv det paradoxala i att starta en blogg helt eller delvis för att skriva skit om andra bloggar. Men så har det blivit.

Man hör ju ofta i lunchrummet hur det pratas om den ena eller andra bloggen. Någon vinner nåt bloggaward och så vidare. Självklart så tar ibland nyfikenheten över och man tar sig en titt på bloggen. Vilket nästan får en att tappa tron på hela mänskligheten. Eller iaf på de flickor i 13-18 års åldern som läser de flesta populära bloggarna.
Blogg efter blogg visar sig bestå enbart av tråkiga skit inlägg om tacos (ja stina lee, är jättegott) eller svarta legging. Gärna nedskrivet på 3 rader, med 5 bilder på sagda leggings eller tacos. Vad är meningen liksom.
Går ju faktiskt att sätta på sig sina leggings och äta tacos själv. Om man inte har möjligheten till det så kan man ju lika gärna bild-googla tacos. Är ungefär lika givande.

Så varje dag tänkte jag kolla in nån populär blogg och se om jag kan hitta vad som gör den populär. Varför folk söker sig till just den bloggen.

Håll till godo


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0