Bloggdistans

God kväll. Startade just en blogg där jag får ett forum att tycka till om denna bloggvärld.
Har bloggat en tid och facineras över skiten som spys ut, men framför allt hur den skiten mottas.
Förstår själv det paradoxala i att starta en blogg helt eller delvis för att skriva skit om andra bloggar. Men så har det blivit.

Man hör ju ofta i lunchrummet hur det pratas om den ena eller andra bloggen. Någon vinner nåt bloggaward och så vidare. Självklart så tar ibland nyfikenheten över och man tar sig en titt på bloggen. Vilket nästan får en att tappa tron på hela mänskligheten. Eller iaf på de flickor i 13-18 års åldern som läser de flesta populära bloggarna.
Blogg efter blogg visar sig bestå enbart av tråkiga skit inlägg om tacos (ja stina lee, är jättegott) eller svarta legging. Gärna nedskrivet på 3 rader, med 5 bilder på sagda leggings eller tacos. Vad är meningen liksom.
Går ju faktiskt att sätta på sig sina leggings och äta tacos själv. Om man inte har möjligheten till det så kan man ju lika gärna bild-googla tacos. Är ungefär lika givande.

Så varje dag tänkte jag kolla in nån populär blogg och se om jag kan hitta vad som gör den populär. Varför folk söker sig till just den bloggen.

Håll till godo


Kommentarer
Postat av: Lia ☆ Keep it real

Har läst dina recensioner och gillar det! Har sett andra bloggar med ungefär samma koncept men gillar ditt sätt att uttrycka dig på. Du har ett språk som är skönt och enkelt att läsa!



Keep the good work up ♥

2010-02-16 @ 21:21:47
URL: http://wazup.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0