Kissies Svenssonsemester

Om Blondinbella och Mogis försöker vara överklassbrudar är Kissie tvärt om.
Kissie är verkligen så Västerås-Svensson som man kan bli. Blonderat hår, uppumpade läppar och självklart ett par nyinsatta silikonbröst.
Och nu är hon alltså iväg på en riktig Svensson-semester på Kanarieöarna. Där hon har någon funktion som promotare till en nattklubb. Alltså  reklamen verkar gå ut på att här finns det silikonpumpade bimbos. Huruvida Kissie utför någon form av gogo-dans framgår inte av hennes blogg.  
Men är sånt där  underbart 90-tals häng för förortsbrudar, tribaltatueringar blonderat bröst och sillisar, Don’t Love it!
Precis som Monkeybar när det begav sig!

Är ju knappast  en semester man är avundsjuk på eller ett gäng jag skulle vilja hänga med, men skönt att se att någon inte förlorar kontakten med arbetarklassen!



Förortsbrudar äter middag, bild stulen från Kissies.se

Kommentarer
Postat av: Susanne

haha det här var en rolig blogg, gillar att det inte bara var kritik utan faktiskt lite beröm till vissa också. Keep up the good work! :)

2010-02-22 @ 00:13:05
URL: http://caminandoporlavida.blogg.se/
Postat av: emma.

sv: åå, gud vad härligt !

2010-02-22 @ 00:47:08
URL: http://emmalindbloms.blogg.se/
Postat av: Susanne

Tack så mycket! :) Jaa, eller hur, visst är det fascinerande att det kan vara så spännande att följa vissa människors vardagsliv (och bröstoperationer..). Men som sagt, härligt att det finns just lite "bloggdistans" då mitt i hela den här cirkusen! Godnatt!

2010-02-22 @ 01:08:57
URL: http://caminandoporlavida.blogg.se/
Postat av: carolina

hah.. sjukt sant.

2010-02-22 @ 20:43:25
URL: http://carolinanykvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0